maanantai 16. helmikuuta 2015

Hiivaton pulla






Gluteeniton, maidoton, munaton, hiivaton

100 g maidotonta margariinia
1,5 dl sokeria
1,5 rkl psyliumia
4 dl kauramaitoa
5 dl semperin hienoa jauhoa
2 tl leivinjauhetta

Vatkaa margariini ja sokeri sekaisin. Lisää seoksee psyliumi ja anna noin 10 minuuttia turvota. Sekoita leivinjauhe jauhojen joukkoon. Lisää taikinaan neste ja jauhot. Sekoita taikina hyvin. Tarvittaessa voit antaa taikinan hetken "turvota". Taikinasta tulee leivottava. 

Paista 225 asteessa noin 15 minuttia. Itse voitelin pullat margariinilla ja päälle sokeria. kuvan pullat on tehty veteen joten siitä syystä tosi vaaleat.

Ohje vielä on vähän kehitteillä. Näistä tuli hyviä mutta kokeilen vielä vähän eri jauhoilla :)

Ei kommentteja: